Rosspetsens kennel

 

Nyheter

Tiden går!

2011-09-27

Nu var det jätte länge sedan jag uppdaterade sidan.

Valparna blev tolv veckor i lördags den 24 September. Valp nr: 1 stannar kvar hos mig hon heter nu Aziza och det är tänkt att hon kommer att bli en avelstik precis som sin mamma Confettiés Chess. Den 13 November tänkte jag ställa ut Aziza på en inofficiell valputställning i Enköpings ridhus. Det kommer att bli spännande att se hur hon kommer att röra sig i ringen och se vad domaren tycker om henne.

Valp nr: 2  heter i stamtavlan Amber Queen. Hon har flyttat till sin nya familj i Täby. Kallas nu för Tesla. Jag önskar hela familjen ett stort lycka till med den nya familje medlemen.

Valp nr: 3 heter i stamtavlan Alida Lovett. Hon har flyttat till sin nya familj i Sundsvall. Jag önskar hela familjen ett stort lycka till med er nya familje medlem.

Sedan något väldigt tråkigt!

Min egen uppfödare Siv Engman, Confettiés kennel. Finns tyvärr inte med oss längre här på jorden. Hon somnade in lugnt och stilla med hela sin familj runt sig efter en kort tids sjukdom. Det är så sorgligt när en så godhjärtad, levnads glad person som hon var försvinner från vår jord i så unga år. Mina tankar går till den efterlevande familjen, saknaden är stor!

Tack för allt du gjort för mig!

Vila i frid, Siv Engman Confettiés kennel.